Justyna
Foto: Justyna
Gratis

Vi ønsker å starte opp med Pilatesklubb i Heggedal og vil da kunne tilby gratis klasser til voksne, spesielt rettet mot 50+ og nybakte mødre. Ta mette!

Pilatesmetoden er for alle! Den kan brukes som primær treningsmetode uansett form og alder. Pilates er forebyggende styrketrening for hele kroppen. I tillegg til å trene styrke, øker man fleksibiliteten i ledd og muskler, forbedrer lungekapasiteten og styrker den dyptliggende skjelletnære muskulaturen – stabiliseringsmuskulaturen. Du styrker magen (senteret), som innen pilates kalles «powerhouse». Dette gir ryggen bedre fleksibilitet og styrke, og resten av kroppen frihet og mobilitet.

Gjennom trening på Personlig Pilates hjelper vi deg å fokusere på treningsformens seks grunnprinsipper: konsentrasjon, presisjon, sentrering, pust, flyt og kontroll – samt at vi gir deg trening.

Pilates er blitt praktisert i nesten ett århundre. Systemet ble utviklet på begynnelsen av 1900-tallet og er nå mer populært enn det noen gang har vært. Hvorfor? Fordi det er bygget på en solid fysiologisk metode.

Klasser skjer ikke:

24.02

23.03

07.04

28.04

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Kaljan Production