RS Feva er populært for gutter og jenter i alderen 10-17 år
Foto: Eli Rikter Wiborg

Asker Seilforening arrangerer treninger for barn & ungdom på alle nivåer!

Nybegynner:

Trygg på Vannet

Nybegynnerkunnskaper i Optimistjolle, brett, roing og padling. Barna skal få en trygg og solid plattform for å kunne benytte seg av Askers lange kystlinje!

RS Feva

RS Feva er en sporty tomanns-jolle med baugspryd og gennaker som passer for både nybegynner og viderekommen. Fin for nybegynnere som har lyst til å seile to sammen og som føler seg for store til å gå på nybegynnerkurs i Optimist sammen med 7-10 åringer.

Viderekommen:

Optimist VK/Regatta

Optimist VK er for seilere som ønsker å bygge videre på kunnskaper fra Trygg på Vannet eller lignende nybegynnerkurs. Kurset fokuserer på å bli glad i seilsporten og ha det gøy med både nye og gamle venner.

Optimist Regatta er åpent for alle som har seilt 2-3 år og ønsker å bygge videre og ta skrittet mot regattaseiling. Kurset fokuserer på å videreføre seilglede og mestringsfølelse og samtidig fokusere mer på regattaseiling.

Waszp

Om du har erfaring fra Optimist, RS Feva, Laser, Brett eller 29er har du gode forutsetninger for å beherske Waszp som er på rekordtid blitt verdens største entype foil-klasse!

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker Seilforening
Trygg på Vannet: Nybegynnerferdigheter i Optimist, Brett, Padling med mer!
Fotokreditt: Eli Rikter Wiborg
Blid og avslappet!
Fotokreditt: Eli Rikter Wiborg