Aktivitetsappen AiA - mer moro for mindre

Bilde av barn
Foto: Godt Sagt

AiA gir barn og unge i Asker (6-18 år) tilgang til gratisaktiviteter, rabatt på enkeltaktiviteter,  1 000 kroner i halvåret til organiserte fritidsaktiviteter og oversikt over aktiviteter og arrangementer for store og små.

Har du ennå ikke benyttet 1 000 kroner i AiA-appen til å betale for barnas organiserte aktiviteter, kan du fortsatt mulighet fram til 15 desember. Du kan betale en faktura direkte i AiA, eller søke om å få tilbakebetalt beløpet du allerede har betalt. Følg stegene i appen. Nye 1 000 kroner kommer i AiA-appen i januar.

Se lenger ned på siden for bruksanvisninger, dersom du står fast.

Trenger du hjelp?

Får du som foresatt ikke opprettet bruker i AiA eller ikke logget deg inn, fyll ut kontaktskjemaet her, så får du hjelp. Det er dessverre noe ventetid, men vi jobber for å få ned svartiden. Gjelder henvendelsen søknad om tilbakebetaling av aktivitets-/treningsavgift for i høst, husk å sende inn kontaktskjemaet før 15. desember.

Innlogging med Feide

Vi jobber med å finne en løsning slik at også barn og unge får opprettet egne brukere i AiA. Innlogging med den nasjonale løsningen Feide, har dessverre ikke fungert slik vi ønsket.

Barn på 2. og 3. trinn?

I Asker får alle 2. trinnselevene, og dette skoleåret også 3. trinnselevene, gratis adgang til svømmehallene våre. Er du foresatt til en 2. eller 3. klassing og ikke får opprettet navnet ditt som bruker i AiA og dermed ikke lastet ned gratis svømmekort til barnet, må du kontakte AiA-kundesenter på dette skjemaet. Barnet får selvfølgelig tilgang til våre svømmehaller sammen med en voksen, men viktig at feil blir meldt inn og vi får rettet opp. Svømmebilletten gjelder for skoleåret 2021/2022.

Vi beklager lang ventetid for deg som har kontaktet kundestøtte og vi jobber for å få ned ventetiden. Tusen takk for tålmodigheten. 

Kort om AiA

Her kan du lese mer om AiA og om hvorfor Asker har utviklet sin egen app.

Kontaktskjema, logg inn/opprett ny bruker

Her finner du kontaktskjema til AiA kundesenter.

Klikk her for å logge inn/opprette ny bruker i AiA