Aktivitetsappen AiA - mer moro for mindre

Seks småskolebarn som står oppstilt som fotballag
Foto: Godt Sagt

AiA gir barn og unge i Asker (6-18 år) rabatt på enkeltaktiviteter, 1000 kroner i halvåret til organiserte fritidsaktiviteter og oversikt over aktiviteter og arrangementer for store og små.

1.000 kroner til organiserte aktiviteter

Nå har alle barn og unge mellom 6 og 18 år og som bor i Asker, endelig fått nye 1000 kroner hver i AiA, til å betale for organiserte fritidsaktiviteter denne våren. Har du ennå ikke lastet ned AiA-appen, bør du gjør det nå.

Rabatterte billetter

Med AiA-appen kan du også kjøpe rabatterte billetter til barna i alle de tre svømmehallene i Asker, i Vardåsen skisenter og bowlingen på Holmen. De rabatterte digitale billettene kjøper du direkte i AiA. Eller du kan benytte pengene som du eller andre har satt inn på AiA-kontoen. Når du scanner appens QR-kode i billettluka ved stedene som tilbyr rabatt, aktiveres digital billett eller rett beløp trekkes fra AiA-konto.

De 1000 kronene som er satt inn på barnets AiA-bruker, er midler kommunen har fått gjennom et pilotprosjekt i regi av Bufdir, og kan kun benyttes til å betale for organiserte aktiviteter som varer seks ganger eller mer dette vårsemesteret, ikke på enkeltbilletter. Midlene kan dessverre ikke benyttes ved treningssentre.

Egen AiA-bruker - innlogging med Feide

Nytt i år er at unge med egen mobil, nå kan opprette egen AiA-bruker gjennom Feide, med samme e-post og passord som i @askerskolen. Med AiA på egen mobil, er det enklere for ungdom som er på aktiviteter uten foresatte, å benytte billetter med AiA-rabatt.

Oversikt over aktiviteter

I AiA finner du også oversikt over arrangementer og organiserte aktiviteter for alle. Du får vite hvor de tre BUAene i Asker er, hvor du kan låne ski og annet fritidsutstyr helt gratis. Og du finner en digital aktivitetsguide, som hjelper med å finne en organisert aktivitet som passer akkurat deg.

Barn på 2. og 3. trinn?

I Asker får alle 2. trinnselevene, og dette skoleåret også 3. trinnselevene, gratis adgang til svømmehallene i kommunen. Er du foresatt til en 2. eller 3. klassing og ikke får opprettet navnet ditt som bruker i AiA og dermed ikke lastet ned gratis svømmekort til barnet, må du Barnet får selvfølgelig tilgang til våre svømmehaller sammen med en voksen, men viktig at feil blir meldt inn og vi får rettet opp. Svømmebilletten gjelder for skoleåret 2021/2022.

Dersom du tidligere har kontaktet kundeservice og fortsatt venter på svar, beklager vi dette. Send en e-post til vår egen , så får du raskere svar denne gangen. Tusen takk for tålmodigheten. 

Trenger du hjelp?

Dersom du fortsatt har utfordringer etter å ha sett på brukerveiledningene (disse er også dubbet på ulike språk) eller har andre spørsmål, så hjelper vi deg

Logg inn/opprett ny bruker

Klikk her for å logge inn/opprette ny bruker i AiA